HTML

Amerikába jöttem...

Kedves otthoni ismerősöknek, akiket érdekel mi is történik velünk Amerikában.

Friss topikok

  • Bobo01: Sziasztok! Gratulálok a kislányotokhoz! Már lassan lejárt a 2 hét, még nem született meg? Remélem ... (2010.05.09. 09:49) Ujratoltve
  • chmanor (Robi): (Sajnos nem enged kommentelni a legfrissebb bejegyzéshez, szóval most ide írok.) Nem ismerjük eg... (2010.04.24. 15:12) Blogbaratok
  • alex69: Áruljátok már el, mennyi pénz kell ahhoz, hogy én egy vegyek egy középosztályhoz illő, pár szobás,... (2009.12.12. 18:16) Eletkepek
  • K@te: Hali! Én most kezdtem el olvasni a blogodat, jópofa a sítlus ahogy írsz. Előszörl, majd végigolvas... (2009.12.06. 18:48) Lefekves elott
  • csari1: Azta! Én is relés vezérlőszekrényeket tervezek, csak itthon. Remélem nem sokáig...:) Gratula Nekt... (2009.12.01. 16:05) Sokminden tortent

2009.03.23. 01:40 SzLaci

Itt van a blog, itt van ujra!

 

Hello Mindenki!

Hosszu kihagyas utan vegre ujra mukodik a blog! A rossz gazdasagi helyzet, a szponzorok kihatralasa, valamint az iroi sztrajk miatt ugyanis nem volt lehetosegem ujabb bejegyzesek letrehozasara. Nagy volt a nyomas rajtam, ugyanis a napi tobb ezer oldalletoltes azt sugallta, hogy van igeny a blog eletben tartasara. Most, hogy sikerult a reklamfeluleteket ertekesiteni, biztosithatok mindenkit afelol, hogy az oldal rendszeresen frissulni fog.

Arany Aszok! Otthon Laci is ezt itta, most is tobbszor almodik rola, valamint naponta orakat tolt keresesevel a bevasarlokozpontokban, hatha Amerikaban is kapni ...  

Na szoval vettunk fenykepezogepet (a rendszeres olvasok tudjak, hogy az elozo bedoglott), igy a szaraz iromanyok kozott neha fel fog tunni egy-egy a kozelmultban keszult kep is, amire nyugodtan kattintsatok a jobb minoseg erdekeben. Mint peldaul ez itt:

 

 Ezen a bulin csak es kizarolag tradicionalis sorok kerultek teritekre, aminek en kifejezetten orultem. Sokfele sort megkostoltam, persze mindegyiket csak kis mennyisegben. Zsuzsi nem latszik a kepeken, mert o nem erdeklodik annyira a tradicionalis sorok irant, mint en, valamint egyeb elfoglaltsaga is volt.

  Tesom viszont ott volt, ime a bizonyitek: 

 

 

 

 Unicum! Otthon Laci is ezt itta, amig el nem rontotta vele egyszer a gyomrat. Fogyassza mertekkel!

 

Voltak ott mas emberek is, ami az alabbi kepen igen jol latszik. Olyan is volt, aki tangaban volt, olyan is, aki nem.

Na meg egy kep a hetvegi bulirol, amin sogor es hugi a foszereplo, bar en a hatterben lathato falat akartam fenykepezni, amikor hirtelen elemalltak.

 

 Aztan, hogy ne csak a hetvegi bulirol essek szo a legutobbi bejegyzes ota elkoltoztunk, azota mar albiban lakunk, ami nagyon tetszik. A melohelyen minden rendben, eddig nem csinaltam nagyon nagy bajt, ugyhogy talan mar kezdenek megbaratkozni a gondolattal, hogy 2 even belul magyar igazgatoja lesz a cegnek.

 

A telen voltunk eszakon, ahol ho is van es az benne a furcsa, hogy mindossze 160 kilometert kellett erte utazni. Jo hideg volt, hamar haza is mentunk...

 

  

Aztan szilveszterkor keszult egy kep, amin Zsuzsi is latszik, ime:

 

Meg mindig szilveszter, amikor a szivarommal felgyujtottam a dohanyzoasztalt (direkt), de meg ekkor senki nem vette eszre...

 Az alabbi kepen tesom es George meg mit sem sejt a kialakuloban levo tuzveszrol.

 

Es az utolso kepen a bizonyitek, hogy errefele is lehet magyaros dolgokat kapni. A liszteszacskon jol kiveheto a magyar Andok jellegzetes hegyvonulata, mig a paprikarol az itteni gyerekek azt gondoljak, hogy azt csak a papa eheti.   

 

 

 

 

 

Szotyi! Otthon Laci is ezt ette meccsen. Itt nem jar meccsre, mert nincs, de ha menne, akkor ezt enne.

 

 

Elnezest a sok reklamert, de enelkul a blog nem mukodhetne.

Ja es egy kis osztonzes. Az elso 5 kommentezo nagy felbontasu, 3 gigabyte-os, profin beallitott, a fentieknel lenyegesen erdekesebb kepeket kap e-mailben, amit csak o tekinthet meg, mas nem. Ezert erdemes kommentezni!

 

Mar elore latom, hogy a hatodik kommentezo konyorogni fog a kepekert, de nem! A hatodik nem kap! Sajnaljuk, ez a szabaly! Nem lehet modositani. 

 

Na most megyek Zsuzsiert, mert o meg ram var valahol Phoenix utcain, mert o meg suliba jar, na meg en is, de errol a kovetkezo bejegyzesben.

 

Csakany!

 

Laci The Blogger 

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://laciamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr961019348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rol& 2009.03.25. 08:24:20

Oszt mirő gyün az extrás kép? A mélyen dekoltált tangás csajról? :-)

rol& 2009.03.25. 08:25:10

Na most basztam ki a hatodikkal :-)

SzLaci 2009.03.26. 04:55:10

Az elso ot kommentezo kap kepet, nem a kommenteket szamolom, ugyhogy aggodalomra semmi ok, meg 4 hely kiado. rol& baratom mar meg is kapta a kepeket es szerintem nem fog panaszkodni. Hajra!

ViskiJ 2009.04.08. 08:35:27

Nem lehetne inkább egy LCD TV???!!
Azért várom a képeket és a meglepkót....

nytha 2009.05.04. 22:13:12

Nah! Most, hogy végre sikeresen beregeltem magam, akkor először is: szeretném kérni a képet. :)
Másodszor: a szilveszteri buli (úgy látom - a jó minőségű képnek köszönhetően) jó kis karaoke buli lehetett... :)
Harmadszor: lassan olyan ritka blogger leszel, mint én (majd egy éve nem irtam). Éééééés ez bizony nem jó!
Úgyhogy negyedszer: lécciiiiii iiiiiirj mááááááááááár! :)

És végül: puszi nektek :)

rol& 2009.06.27. 20:42:06

Muro drago László!
Boldog névnapot kívánunk így a blogon keresztül: Rózsa, Csani, Rol&.
Azért itt köszötelek, hiszen ez a blogod, vagyis a napi rendszerességgel vezetett webes nyílvános naplód, szóval gondolom, így egyből ki fogja szúrni a névnapi üzi a szemedet...karácsony táján, ha újra elnézel ide :-).
Amúgy még mindig nincs 5 kommentelő, úgyhogy lassan jöhet nekem egy újabb adag kép...vagy 1-2 hónap múlva sunyiban álnéven fogok kommentelni és kicsalom a képeket. Ja...meg pusszantjuk a Zsuzsit is.
süti beállítások módosítása