HTML

Amerikába jöttem...

Kedves otthoni ismerősöknek, akiket érdekel mi is történik velünk Amerikában.

Friss topikok

  • Bobo01: Sziasztok! Gratulálok a kislányotokhoz! Már lassan lejárt a 2 hét, még nem született meg? Remélem ... (2010.05.09. 09:49) Ujratoltve
  • chmanor (Robi): (Sajnos nem enged kommentelni a legfrissebb bejegyzéshez, szóval most ide írok.) Nem ismerjük eg... (2010.04.24. 15:12) Blogbaratok
  • alex69: Áruljátok már el, mennyi pénz kell ahhoz, hogy én egy vegyek egy középosztályhoz illő, pár szobás,... (2009.12.12. 18:16) Eletkepek
  • K@te: Hali! Én most kezdtem el olvasni a blogodat, jópofa a sítlus ahogy írsz. Előszörl, majd végigolvas... (2009.12.06. 18:48) Lefekves elott
  • csari1: Azta! Én is relés vezérlőszekrényeket tervezek, csak itthon. Remélem nem sokáig...:) Gratula Nekt... (2009.12.01. 16:05) Sokminden tortent

2009.06.30. 03:56 SzLaci

Jottek, lattak, mentek

Koszonom kedves Roland baratomnak, hogy kommentjeiben mindig finoman osztokel az ujabb blogbejegyzesre. Azt azonban latni kell, hogy amennyiben minden nap irnek, akkor nem tudnek semmi erdemlegeset irni, igy viszont, hogy megvarom, amig rengeteg kalandos esemeny tortenik velunk, sokkal erdekfeszitobbek a bejegyzesek, mint peldaul ez is. Csinalhatnam azt, hogy kiszinezem a torteneteket, hogy legyen benne valami izgalmas is, de ez nekem nem a kenyerem. A blogban leirtak az utolso szoig igazak, kulonosen a dolt betuvel szedett sorok.

Szoval az egesz kb 2 honapja kezdodott, amikor apos Zoli kilatogatott hozzank. Kinttartozkodasunk ota o volt az elso vendegunk otthonrol, igy mar nagyon vartuk az erkezeset. 3 hetre jott, igyekeztunk sokmindent megmutatni neki, ime egy par kep, a teljesseg igenye nelkul.

Mivel mind a ketten szeretjuk a sort, ezert nem esett nehezunkre rogton a 2. este ellatogatni egy hangulatos western jellegu kocsm... pubba. Az azert jo, mert pentek estenkent van elo bikarodeo a kertben, amit nagyon elveztunk, mivel penteken voltunk.

Ott keszult az alabbi kep, ahol a hatterben lathato meleg cowboy a fenekunket nezi.

 

 

Na, aztan elmentunk a Grand Canyonhoz is, ezt mindenkinek meg kell nezni, aki kijon ide alapon. Mar annyiszor voltam mostanaban, hogy nagyon jol ismerem azt a videket, ezert utkozben megdontottem a hatso ulesrol, csukott szemmel valo vezetes vilagrekordjat. 22 merfoldet vezettem igy. Ime a bizonyitek:

 

Zoli nagyon elvezte az ottletet, mi csak ugy csinaltunk...

 

Aztan voltunk allatkertben is, ami eleg jo itt is (szerintem a pesti szebb) es jokat setalgattunk. Az alabbi kepen az lathato, hogy Zsuzsi es Zoli a balra lathato szumatrai patkanymajmot figyelik. 

Nagy szerencsejukre nem neztek jobbra, mert ott meg egy elszabadult T-rex volt, amitol biztosan nagyon megijedtek volna, foleg Zsuzsi, aki nagyon fel a T-rexektol. De igy szerencsere meg azelott meg tudtam olni, mielott odaneztek.

Utana meg elmentunk teniszezni.

Az eredmenyt nem irom le, Zolira valo tekintettel... Megkert ra, hogy senkinek ne mondjam el!

 

Aztan, mivel Zoli megsertodott a teniszmeccs utan, o haza is ment. Elmondasa szerint a legnagyobb elmenye a Grand Canyon volt. Sokszor latta mar fenykepen, de amikor meglatta, szohoz sem jutott. Ezt igazolhatom...

 

Zoli otthon meg az amerikai torteneseket meselte, amikor meg mar az en szuleim jottek. Gyorsan le is fenykepeztuk oket egy nagy kaktusszal. A kep aljan jol kiveheto, hogy az arnyekommal meg akarom vakarni anyu talpat. De nem jo szogben sutott a nap, ezert nem sikerult.

 

 Veluk is elmentunk a western pubba, ott keszult ez a nem beallitott foto, ahol apu fenykepezi azt aki fenykepez.

Mivel penteken voltunk, ezert megint volt rodeo (direkt ezert mentunk penteken), igy szuleim is lathattak, hogy a helyi kemenykotesu cowboyokat hogyan veti le a hatarol 2 masodperc alatt a bika... 

Aztan ahogy ott iszogattunk, eszrevettem regi, oreg baratomat, Terrence-et, ahogy eppen hagymasbabot falatozgatott a sarokban. Le is fenykepeztem. Jo volt vele dumalni a regi szep idokrol, amikor o, meg Bud, meg en egyutt jartuk a vadnyugatot. Udvozol minden blogolvasot!

Aztan fittyet hanyva a Mexikoban tombolo sertesinfluenzara, lementunk egy kicsit oda is nyaralni. George intezte a szallast, csak ilyenre futotta:

Ez volt a kilatas az ablakbol. Ok negyen lent voltak egesz heten, Zsuzsival mi csak pentek reggel mentunk utanuk, mert mi dolgoztunk. A viz nagyon jo volt, a kaja meg csipos, a sor hideg. Ezen a kepen eppen a tengerparton vacsorazunk, bar inkabb hajonak nez ki, de nem az. 

 

Aztan a blogon mar oly sokszor emlegetett kozepiskolas tanaromek is atjottek egyszer egy marhaporkoltes vacsorara. Olyan jol ereztuk magunkat, hogy gyorsan ok is meghivtak minket, ugyhogy voltunk naluk is, ahol volt egy masik magyar hazaspar (oket is ismerjuk mar regebb ota), akik szinten meghivtak mindenkit hozzajuk, ugyhogy haromszor is volt magyar buli. Ime az a fenykep, ahol Miki tanar bacsi es felesege Margit a legkozelebb ul a fenykepezogephez:

 

Ezuton is koszonjuk nekik a sok segitseget! Aztan szepen eltelt az az ot het is, amig faterek voltak itt, most meg megint nincs itt senki. Jarunk dolgozni, meleg van, 40 fok atlagosan, hajnalban azert lemegy 27-28 fokig.

Na, egyelore ennyi. De most surubben latogassatok vissza, mert jon a szenzacios, evfordulos bejegyzes. Bizony-bizony, jovo heten lesz egy eve, hogy kijottunk.

Addig is jok legyetek, ne igyatok mosatlan gyumolcslevet, kezeket a paplan fole vagy hogy is van...

 

Laci

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://laciamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr841216952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rol& 2009.07.07. 15:28:59

Azért az elég dúrva, hogy apósodat egy meleg cowboy bárba vitted...rögtön a második napon.

bettibt 2009.07.08. 21:42:24

.Hát hiszitek, vagy sem, még mindig olvassuk a blogot. Már ha van mit:-))
Várjuk a köv.bejegyzést!
Puszi: Betti,Karina,Kraji

Noferuaton 2009.08.28. 07:05:30

Szia!Csak nem ti is Phoenixben eltek??? Mi is, ha van kedved cserelhetnenk linket. olvasgatlak, es orulok, hogy mas magyar is itt el ezen a csodalatos videken!
eletunkphoenixben.eliveport.com/
kukk meg!
süti beállítások módosítása